Pentru a putea adauga favorite trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.
Pentru a putea adauga informatii despre propria companie, trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.

Best Western Premier Hotel, Bucuresti

0 recenzii

Best Western Premier Hotel, BucurestiUnser Viersterne-Haus befindet sich an bevorzugter Lage im Herzen der Stadt Zürich, verfügt über hoteleigene Parkplätze und ist nur drei Gehminuten von der berühmten Bahnhofstrasse entfernt. Ob Sie als Business-Reisender oder Urlauber bei uns weilen – wir sorgen mit persönlichem Service und Engagement dafür, dass Sie sich bei uns sofort wohl fühlen. (Descrierea proprietarului)

Stradă / nr.:

Sihlstrasse 31, Bucuresti

044 225 91 91

Deschis:
Das Hotel ist 365 Tage im Jahr rund um die Uhr geöffnet
Website:
www.glockenhof.ch
Contact:

COMENTARII DESPRE BEST WESTERN PREMIER HOTEL

Fără recenzii


SCRIE PROPRIA OPINIE DESPRE BEST WESTERN PREMIER HOTEL

* Câmpuri obligatorii

Votul tău *
Numele tău *
Email (optional)

Aflate in apropiere

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

Harta București