Pentru a putea adauga favorite trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.
Pentru a putea adauga informatii despre propria companie, trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.

Wittwer Heizungen AG, Sulgen

1 recenzii

Wittwer Heizungen AG, Sulgen« Hab mir eine neue Heizung (Wärmepumpe)einbauen lassen. Beratung und Arbeit waren tiptop. Die Arbeiter haben sauber und schnell gearbeitet. Das war mir wichtig. 1 Stern Abzug weil die der Einbau 3 Wochen später als versprochen gemacht wurde. Aber der... »

Stradă / nr.:

Kradolfstrasse 84, Sulgen

071 642 28 64

Website:
www.wittwerheizungen.ch
Contact:

COMENTARII DESPRE WITTWER HEIZUNGEN AG

Comentariu despre Wittwer Heizungen AG din 13 Aprilie 2012

Hab mir eine neue Heizung (Wärmepumpe)einbauen lassen. Beratung und Arbeit waren tiptop. Die Arbeiter haben sauber und schnell gearbeitet. Das war mir wichtig. 1 Stern Abzug weil die der Einbau 3 Wochen später als versprochen gemacht wurde. Aber der Rest war tiptop.

SCRIE PROPRIA OPINIE DESPRE WITTWER HEIZUNGEN AG

* Câmpuri obligatorii

Votul tău *
Numele tău *
Email (optional)

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

Harta Crângeni