Pentru a putea adauga favorite trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.
Pentru a putea adauga informatii despre propria companie, trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.

Mc Optik (Schweiz) AG, Schattdorf

1 recenzii

Mc Optik (Schweiz) AG, Schattdorf« Hab mir "nur" eine Lesebrille geholt und fühlte mich von der Dame entsprechend zweitklassig behandelt. Sie hat mich sogar stehen gelassen weil jemand kam der eine "richtige" Brille wollte. Erst später kam sie dann wieder zu mir. War eigentlich schon so... »

Stradă / nr.:

Militärstrasse, Schattdorf

041 871 44 86, 041 871 44 85

Contact:

COMENTARII DESPRE MC OPTIK (SCHWEIZ) AG

Comentariu despre Mc Optik (Schweiz) AG din 05 Aprilie 2012

Hab mir "nur" eine Lesebrille geholt und fühlte mich von der Dame entsprechend zweitklassig behandelt. Sie hat mich sogar stehen gelassen weil jemand kam der eine "richtige" Brille wollte. Erst später kam sie dann wieder zu mir. War eigentlich schon so weit einfach zu gehen.

SCRIE PROPRIA OPINIE DESPRE MC OPTIK (SCHWEIZ) AG

* Câmpuri obligatorii

Votul tău *
Numele tău *
Email (optional)

Aflate in apropiere

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

Harta Cetățeni