array(2) { [3000001]=> array(23) { ["idarticle"]=> int(3000001) ["astatus"]=> string(6) "active" ["atype"]=> string(5) "event" ["topdisplay"]=> string(4) "none" ["quality"]=> string(5) "rated" ["copyright"]=> string(8) "internal" ["iduser"]=> int(8) ["idgroup"]=> int(0) ["idcountry"]=> int(0) ["idregion"]=> int(34) ["idlocation"]=> int(1338) ["dateadded"]=> string(10) "2013-12-01" ["effectivedate"]=> string(10) "2013-12-01" ["revtotal"]=> int(0) ["adomain"]=> string(9) "Eveniment" ["cityname"]=> string(9) "Bucuresti" ["source"]=> string(31) "Metropotam.ro|www.metropotam.ro" ["aphoto"]=> string(16) "luminite_craciun" ["aurl"]=> string(52) "vineri-se-aprind-luminitele-de-craciun-in-sectorul-4" ["atitle"]=> string(69) "Vineri se aprind luminitele de Craciun in Bucuresti, Budapesta, Viena" ["apreview"]=> string(90) "Luminitele de Craciun vor fi aprinse in Sectorul 4 de vineri 29 noiembrie, de la ora 16.40" ["atags"]=> string(0) "" ["atext"]=> string(788) "Luminitele de Craciun vor fi aprinse in Sectorul 4 de vineri 29 noiembrie, de la ora 16.40.

Vor fi aprinse candelabre, sfere, braduti, reni, stelute, fulgi de nea si oameni de zapada si perdele luminoase pe copaci.

In intersectiile importante au fost amplasate figurine 3 D, iar pe stalpii de iluminat, din loc in loc, panouri decorative 2 D.

Vor mai fi traverse luminoase fac trecerea dintre stalpi, punctand un traseu imaginar pentru sania lui Mos Craciun si perdele luminoase pe copacii de pe bulevarde si strazi.

Noutatea o reprezinta cele 60 de sfere, care vor completa amenajarea “Promenadei Sectorului”, respectiv, a bulevardului Dimitrie Cantemir, pe care iluminatul festiv va fi inaugurat pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala." } [3000002]=> array(23) { ["idarticle"]=> int(3000002) ["astatus"]=> string(6) "active" ["atype"]=> string(7) "tourism" ["topdisplay"]=> string(4) "none" ["quality"]=> string(5) "rated" ["copyright"]=> string(8) "external" ["iduser"]=> int(8) ["idgroup"]=> int(5000001) ["idcountry"]=> int(0) ["idregion"]=> int(34) ["idlocation"]=> int(1338) ["dateadded"]=> string(10) "2013-12-01" ["effectivedate"]=> string(10) "2014-12-16" ["revtotal"]=> int(0) ["adomain"]=> string(6) "Turism" ["cityname"]=> string(10) "București" ["source"]=> string(19) "Zazz.ro|www.zazz.ro" ["aphoto"]=> string(25) "bucuresti-budapesta-viena" ["aurl"]=> string(89) "calatorii-zilnice-cu-trenul-bucuresti-budapesta-viena-cu-bilete-incepand-de-la-39-de-euro" ["atitle"]=> string(93) "Calatorii zilnice cu trenul Bucuresti - Budapesta - Viena cu bilete incepand de la 39 de euro" ["apreview"]=> string(199) "Bucuresti - Budapesta - Viena si retur este noul serviciu zilnic de transport international de la CFR Calatori de care veti putea beneficia constra unui cost incepand cu 39 de euro de la 1 decembrie." ["atags"]=> string(0) "" ["atext"]=> string(958) "Bucuresti - Budapesta - Viena si retur este noul serviciu zilnic de transport international de la CFR Calatori de care veti putea beneficia constra unui cost incepand cu 39 de euro de la 1 decembrie. [cr] [cr] Trenul international [b]DACIA[b] este format din vagoane de dormit, vagon cuseta, vagoane clasa si vagon restaurant, iar preturile legitimatiilor internationale de calatorie incep de la 39 euro pe sens, pentru o calatorie Bucuresti – Viena, la vagonul de clasa a II-a. [cr] [cr] Cei care decid sa calatoreasca cu vagoanele de dormit sau la cuseta in pretul biletului au inclus si mic dejun. [cr] [cr] La vagonul restaurant se serveste micul dejun, [b]pranzul si cina[b]. La vagonul de dormit cei care opteaza pentru oferta DeLuxe au grup sanitar propriu si dus. [cr] [cr] Trenul international DACIA va sosi in fiecare dimineata la Viena Westbahnhof la ora 08.16, plecarea catre Bucuresti fiind programata in fiecare seara la ora 19.48." } }
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mturro68/public_html/zazz.ro/includes/init.php:75) in /home/mturro68/public_html/zazz.ro/includes/template.main.php on line 19
Hotel California, București
Pentru a putea adauga favorite trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.
Pentru a putea adauga informatii despre propria companie, trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.

Hotel California, București

4 recenzii

Hotel California, București

Hotel CaliforniaInsel am TiticacaseetestTwirlingCasa PoporuluiCasa PoporuluiTest2Test3test4
Beschreibung auf Englisch (Descrierea proprietarului)

Stradă / nr.:

str.serbota, nr. 3, bucuresti, București

3456785333

Deschis:
10.00 - 23.00
Website:
www.touristicview.com
Contact:

More Info:


  • Activitati: Fitness, Spa, Piscina
  • Facilitati: Wi-fi, TV, Aer conditionat
  • Mic dejun: Inclus
  • Parcare: Gratuita
  • Plata cu cardul: Da

Multimedia

Our Original Menu

Our Original Menu

This is our original menu, prepared by well known chefs, having only healthy food. Our restaurant has good entertainers, and a friendly atmosphere.

Widder Hotel - A Home in Zurich

Widder Hotel - A Home in Zurich

Cranetv Presents: Widder Hotel - A Home in Zurich. Widder Hotel is one of the most beloved and luxurious hotels in Zurich. The hotel was an architectural feat as it joined together nine old townhouses into one spectacular, contemporary hotel. From the Eames chairs in each room to the selection of priceless whiskeys and single malt scotches in the bar, the Widder Hotel is your home in Zurich.

Hotel California - Prezentarea orasului

Hotel California - Prezentarea orasului

The hotel was an architectural feat as it joined together nine old townhouses into one spectacular, contemporary hotel.

COMENTARII DESPRE HOTEL CALIFORNIA

Comentariu despre Hotel California din 01 Ianuarie 1970

Proprietarul a răspuns la această recenzie:

Suntem foarte fericiti pentru ca v-a placut hotelul nostru. Va multumim pentru review si va dorim sedere placuta in continuare

Comentariu despre Hotel California din 26 Iulie 2013

Hotelul California este unul dintre cele mai bune hoteluri din Bucuresti. Are de toate, de la piscina pana la restaurante de lux, camere spatioase si balcoane imense care dau spre o priveliste superba. Poate ca ceea ce m-a impresionat cel mai mult este insa locatia centrala, chiar langa Parcul Baubau.

Comentariu despre Hotel California din 26 Iulie 2013

Hotelul California este unul dintre cele mai bune hoteluri din Bucuresti. Are de toate, de la piscina pana la restaurante de lux, camere spatioase si balcoane imense care dau spre o priveliste superba.

Comentariu despre Hotel California din 25 Noiembrie 2011

Test

Comentariu despre Hotel California din 01 Ianuarie 1970

Proprietarul a răspuns la această recenzie:

We are glad you liked our restaurant. It is one of the most beautiful terraces in Zurich with view of lake and the Alpes. The food is outstanding (even not cheap), the service particularly attentive and friendly. A location to stay!

Comentariu despre Hotel California din 04 Octombrie 2011

Hotel California restaurant, C21, seems to be quite hyped. Others write about delicious food. I don’t think that the restaurant’s food is particularly spectularly in any way. Service was competent and relaxed, but not exactly very friendly… typical for Zurich. The hospitality I enjoy at Hotel Rigiblick’s restaurant, Spice, was nowhere to be found.

SCRIE PROPRIA OPINIE DESPRE HOTEL CALIFORNIA

* Câmpuri obligatorii

Votul tău *
Numele tău *
Email (optional)

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

Harta București

Aflate in apropiere