Pentru a putea adauga favorite trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.
Pentru a putea adauga informatii despre propria companie, trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.

Apotheke Meyer, Roggwil

1 recenzii

Apotheke Meyer, Roggwil« Bin aus Fulenbach und da wäre die Apotheke in Murgenthal eigendlich näher. Nachdem ich dort ein paar Mal unfreundlich behandelt wurde habe ich eine Alternative gesucht und hier im Gesundheitszentrum Meyer in Roggwil gefunden. Immer freundliche, nette... »

Stradă / nr.:

Bahnhofstr. 25, Roggwil

062 929 11 11

Website:
www.apotheke-meyer.ch
Contact:

COMENTARII DESPRE APOTHEKE MEYER

Comentariu despre Apotheke Meyer din 28 Ianuarie 2012

Bin aus Fulenbach und da wäre die Apotheke in Murgenthal eigendlich näher. Nachdem ich dort ein paar Mal unfreundlich behandelt wurde habe ich eine Alternative gesucht und hier im Gesundheitszentrum Meyer in Roggwil gefunden. Immer freundliche, nette und zuvokommende Bedienung. Dafür neheme ich gerne den weiteren Weg in kauf.

SCRIE PROPRIA OPINIE DESPRE APOTHEKE MEYER

* Câmpuri obligatorii

Votul tău *
Numele tău *
Email (optional)

Aflate in apropiere

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

Harta România