Pentru a putea adauga favorite trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.
Pentru a putea adauga informatii despre propria companie, trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.

Klubschule Migros, Töss

1 recenzii

Klubschule Migros, Töss« Habe schon mehrere Abendkurse bei anderen Anbietern gemacht aber jetzt bleibe ich bei der Migros Klubschule. Die Klassengrösse ist überschaubar und die Geschwindigkeit zum lernen so, dass man gut mitkommt. ... »

Stradă / nr.:

Rudolfstr. 11, Töss

052 260 26 26

Website:
www.klubschule.ch
Contact:

COMENTARII DESPRE KLUBSCHULE MIGROS

Comentariu despre Klubschule Migros din 10 Decembrie 2011

Habe schon mehrere Abendkurse bei anderen Anbietern gemacht aber jetzt bleibe ich bei der Migros Klubschule. Die Klassengrösse ist überschaubar und die Geschwindigkeit zum lernen so, dass man gut mitkommt.

SCRIE PROPRIA OPINIE DESPRE KLUBSCHULE MIGROS

* Câmpuri obligatorii

Votul tău *
Numele tău *
Email (optional)

Aflate in apropiere

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

Harta România