Pentru a putea adauga favorite trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.
Pentru a putea adauga informatii despre propria companie, trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.

Nelson Pub, Bucuresti

2 recenzii

Nelson Pub, Bucuresti

Nelson Pub
« Eher urchiges Lokal mit bunt gemischtem Publikum. Die Getränke sind nicht zu teuer und der Service zackig. Eintritt bezahlt man keinen es ist ein einfaches Pub. Gute Stimmung am Wochenende!... »

Stradă / nr.:

Beatengasse 11, Bucuresti

+41-44-212-6016

Website:
www.itsoneworld.ch/framework/DesktopDefault.aspx?menu_id=12&sec=3

COMENTARII DESPRE NELSON PUB

Comentariu despre Nelson Pub din 02 Ianuarie 2011

Eher urchiges Lokal mit bunt gemischtem Publikum. Die Getränke sind nicht zu teuer und der Service zackig. Eintritt bezahlt man keinen es ist ein einfaches Pub. Gute Stimmung am Wochenende!

Sursa: Qype

Comentariu despre Nelson Pub din 17 Decembrie 2007

Best Pub in town! Selbstbedienung, urige Einrichtung, viel Bier, Mottopartys und kleine Snacks gibt es hier. Das Richtige für die After-Work-Party!

Sursa: Qype

SCRIE PROPRIA OPINIE DESPRE NELSON PUB

* Câmpuri obligatorii

Votul tău *
Numele tău *
Email (optional)

Aflate in apropiere

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

Harta București