Pentru a putea adauga favorite trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.
Pentru a putea adauga informatii despre propria companie, trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.

Renzo Zaccone, Bucuresti

2 recenzii

Renzo Zaccone, Bucuresti« Mussten 2 Zimmer neu streichen. Preis war pauschal und damit ohne Überraschungen. Qualität der Arbeit einwandfrei. Hat sauber und schnell gearbeitet... »

Stradă / nr.:

Kalkbreitestrasse 118, Bucuresti

044 451 51 16

COMENTARII DESPRE RENZO ZACCONE

Comentariu despre Renzo Zaccone din 02 Decembrie 2011

Das war absolut gute Arbeit. Schnell sauber und zum Pauschalpreis.

Comentariu despre Renzo Zaccone din 01 Decembrie 2011

Mussten 2 Zimmer neu streichen. Preis war pauschal und damit ohne Überraschungen. Qualität der Arbeit einwandfrei. Hat sauber und schnell gearbeitet

SCRIE PROPRIA OPINIE DESPRE RENZO ZACCONE

* Câmpuri obligatorii

Votul tău *
Numele tău *
Email (optional)

Aflate in apropiere

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

Harta București