Pentru a putea adauga favorite trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.
Pentru a putea adauga informatii despre propria companie, trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.

TIP-TOP UMZÜGE, Basel

1 recenzii

TIP-TOP UMZÜGE, Basel« Die Fa. Tip Top Umzüge GmbH arbeitet unsorgfältig und ohne gross zu überlegen. Mehrere Möbel von uns haben jetzt leichte Beschädigungen da sie keine Sorge zu den Sachen getragen haben. Tip Top Umzüge ist einfach zu vermeiden!...... »

Stradă / nr.:

Inselstrasse 66, Basel

COMENTARII DESPRE TIP-TOP UMZÜGE

Comentariu despre TIP-TOP UMZÜGE din 23 Martie 2012

Die Fa. Tip Top Umzüge GmbH arbeitet unsorgfältig und ohne gross zu überlegen. Mehrere Möbel von uns haben jetzt leichte Beschädigungen da sie keine Sorge zu den Sachen getragen haben. Tip Top Umzüge ist einfach zu vermeiden!...

SCRIE PROPRIA OPINIE DESPRE TIP-TOP UMZÜGE

* Câmpuri obligatorii

Votul tău *
Numele tău *
Email (optional)

Aflate in apropiere

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

Harta România