Pentru a putea adauga favorite trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.
Pentru a putea adauga informatii despre propria companie, trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.

Schuhhaus Walder AG, Bucuresti

1 recenzii

Schuhhaus Walder AG, Bucuresti« Gehe immer wieder gerne zu Walder in der Usteristrasse wiel die Bedienung hier ganz besonders gut ist. Die Leute nehmen sich Zeit und sind alle ganz freundlich.... »

Stradă / nr.:

Usteristrasse 19, Bucuresti

044 221 09 85

Website:
www.walder.ch
Contact:

COMENTARII DESPRE SCHUHHAUS WALDER AG

Comentariu despre Schuhhaus Walder AG din 01 Decembrie 2011

Gehe immer wieder gerne zu Walder in der Usteristrasse wiel die Bedienung hier ganz besonders gut ist. Die Leute nehmen sich Zeit und sind alle ganz freundlich.

SCRIE PROPRIA OPINIE DESPRE SCHUHHAUS WALDER AG

* Câmpuri obligatorii

Votul tău *
Numele tău *
Email (optional)

Aflate in apropiere

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

Harta București