Pentru a putea adauga favorite trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.
Pentru a putea adauga informatii despre propria companie, trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.

Fleming's Hotel Zürich, Bucuresti

1 recenzii

Fleming's Hotel Zürich, Bucuresti

Fleming's Hotel Zürich
Fleming's Hotel Zurich is centrally located in the city center of Zurich, close to the designer boutiques along Bahnhofstrasse and the Lake Zurich. (Descrierea proprietarului)

Stradă / nr.:

Brandschenkestrasse 10, Bucuresti

044 563 00 99, 044 563 00 00

Website:
www.flemings-hotels.com/en/hotels/flemings-hotelzuerich
Contact:

COMENTARII DESPRE FLEMING'S HOTEL ZüRICH

Comentariu despre Fleming's Hotel Zürich din 25 Octombrie 2010

Hotels in Zürich - das ist so eine Sache. Haben eben das Fleming's ausprobiert. Zimmer sind sauber, der Service i.O., die Lage etwas abseits - ausser direkt gegenüber des In-Schuppens Jade - mit entsprechendem Lärm bis weit in den Morgen hinein. Wiederholungsgefahr: gering.

Sursa: Qype

SCRIE PROPRIA OPINIE DESPRE FLEMING'S HOTEL ZüRICH

* Câmpuri obligatorii

Votul tău *
Numele tău *
Email (optional)

Aflate in apropiere

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

Harta București