Pentru a putea adauga favorite trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.
Pentru a putea adauga informatii despre propria companie, trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.

Hotel & Bar PLATZHIRSCH, Bucuresti

1 recenzii

Hotel & Bar PLATZHIRSCH, Bucuresti

Hotel & Bar PLATZHIRSCH
The hippest place in town! Im Hotel geniessen Sie Swiss made Design und in der Bar finden Sie alles, was Sie für entspannte Momente brauche: viel Platz und Licht, ansprechendes Design, leckere Snackspezialiltäten, ausgewählte Weine, hot coffe & cool drinks, gute Musik in angenehmer Lautstärke! (Descrierea proprietarului)

Stradă / nr.:

Spitalgasse 3, Bucuresti

+41-44-250-7080

Website:
www.meinplatzhirsch.ch
Contact:

COMENTARII DESPRE HOTEL & BAR PLATZHIRSCH

Comentariu despre Hotel & Bar PLATZHIRSCH din 01 Februarie 2011

Chillige kleine Bar mit entspannten Leuten, nettem Barkeeper, Hendrick's, Raucher-Lounge und Westcoast-Jazz. Nachtrag: Gerade noch auf Foursquare gelesen: Gay-friendly.

Sursa: Qype

SCRIE PROPRIA OPINIE DESPRE HOTEL & BAR PLATZHIRSCH

* Câmpuri obligatorii

Votul tău *
Numele tău *
Email (optional)

Aflate in apropiere

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

Harta București