Pentru a putea adauga favorite trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.
Pentru a putea adauga informatii despre propria companie, trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.

Café-salon Java, Lausanne

0 recenzii

Café-salon Java, Lausanne

Café-salon Java
L’âme de Serge Gainsbourg plane sur ce lieu en vogue : le Java propose une cuisine inventive et légère pour le bonheur des dames. Egalement réputé pour ses soirées Messages et ses brunchs les samedi et dimanche, le Java vous réserve toujours un accueil chaleureux, comme à la maison. (Descrierea proprietarului)

Stradă / nr.:

rue Marterey 36, Lausanne

+41-21-321-3837

Website:
www.lejava.ch
Contact:

COMENTARII DESPRE CAFé-SALON JAVA

Fără recenzii


SCRIE PROPRIA OPINIE DESPRE CAFé-SALON JAVA

* Câmpuri obligatorii

Votul tău *
Numele tău *
Email (optional)

Aflate in apropiere

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

Harta România