Pentru a putea adauga favorite trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.
Pentru a putea adauga informatii despre propria companie, trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat in el. Pentru a va crea un cont accesati optiunea 'Cont nou/ Login' din partea de sus a paginii. Crearea unui cont este un proces simplu, fiind necesare doar o adresa de email si o parola. Nu veti primi materiale publicitare nesolicitate pe adresa dvs. de email.

Möbel Pfister AG, Bucuresti

1 recenzii

Möbel Pfister AG, Bucuresti« Wir haben uns letzten Monat eine neue Wohnzimmereinrichtung gekauft. Gerade rechtzeitig vor Weihnachten wurde alles tiptop geliefert und montiert. Guter Service. Danke... »

Stradă / nr.:

Neumühlequai 12, Bucuresti

COMENTARII DESPRE MöBEL PFISTER AG

Comentariu despre Möbel Pfister AG din 25 Decembrie 2011

Wir haben uns letzten Monat eine neue Wohnzimmereinrichtung gekauft. Gerade rechtzeitig vor Weihnachten wurde alles tiptop geliefert und montiert. Guter Service. Danke

SCRIE PROPRIA OPINIE DESPRE MöBEL PFISTER AG

* Câmpuri obligatorii

Votul tău *
Numele tău *
Email (optional)

Aflate in apropiere

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

Harta București