array(2) { [3000001]=> array(23) { ["idarticle"]=> int(3000001) ["astatus"]=> string(6) "active" ["atype"]=> string(5) "event" ["topdisplay"]=> string(4) "none" ["quality"]=> string(5) "rated" ["copyright"]=> string(8) "internal" ["iduser"]=> int(8) ["idgroup"]=> int(0) ["idcountry"]=> int(0) ["idregion"]=> int(34) ["idlocation"]=> int(1338) ["dateadded"]=> string(10) "2013-12-01" ["effectivedate"]=> string(10) "2013-12-01" ["revtotal"]=> int(0) ["adomain"]=> string(9) "Eveniment" ["cityname"]=> string(9) "Bucuresti" ["source"]=> string(31) "Metropotam.ro|www.metropotam.ro" ["aphoto"]=> string(16) "luminite_craciun" ["aurl"]=> string(52) "vineri-se-aprind-luminitele-de-craciun-in-sectorul-4" ["atitle"]=> string(69) "Vineri se aprind luminitele de Craciun in Bucuresti, Budapesta, Viena" ["apreview"]=> string(90) "Luminitele de Craciun vor fi aprinse in Sectorul 4 de vineri 29 noiembrie, de la ora 16.40" ["atags"]=> string(0) "" ["atext"]=> string(788) "Luminitele de Craciun vor fi aprinse in Sectorul 4 de vineri 29 noiembrie, de la ora 16.40.

Vor fi aprinse candelabre, sfere, braduti, reni, stelute, fulgi de nea si oameni de zapada si perdele luminoase pe copaci.

In intersectiile importante au fost amplasate figurine 3 D, iar pe stalpii de iluminat, din loc in loc, panouri decorative 2 D.

Vor mai fi traverse luminoase fac trecerea dintre stalpi, punctand un traseu imaginar pentru sania lui Mos Craciun si perdele luminoase pe copacii de pe bulevarde si strazi.

Noutatea o reprezinta cele 60 de sfere, care vor completa amenajarea “Promenadei Sectorului”, respectiv, a bulevardului Dimitrie Cantemir, pe care iluminatul festiv va fi inaugurat pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala." } [3000002]=> array(23) { ["idarticle"]=> int(3000002) ["astatus"]=> string(6) "active" ["atype"]=> string(7) "tourism" ["topdisplay"]=> string(4) "none" ["quality"]=> string(5) "rated" ["copyright"]=> string(8) "external" ["iduser"]=> int(8) ["idgroup"]=> int(5000001) ["idcountry"]=> int(0) ["idregion"]=> int(34) ["idlocation"]=> int(1338) ["dateadded"]=> string(10) "2013-12-01" ["effectivedate"]=> string(10) "2014-12-16" ["revtotal"]=> int(0) ["adomain"]=> string(6) "Turism" ["cityname"]=> string(10) "București" ["source"]=> string(19) "Zazz.ro|www.zazz.ro" ["aphoto"]=> string(25) "bucuresti-budapesta-viena" ["aurl"]=> string(89) "calatorii-zilnice-cu-trenul-bucuresti-budapesta-viena-cu-bilete-incepand-de-la-39-de-euro" ["atitle"]=> string(93) "Calatorii zilnice cu trenul Bucuresti - Budapesta - Viena cu bilete incepand de la 39 de euro" ["apreview"]=> string(199) "Bucuresti - Budapesta - Viena si retur este noul serviciu zilnic de transport international de la CFR Calatori de care veti putea beneficia constra unui cost incepand cu 39 de euro de la 1 decembrie." ["atags"]=> string(0) "" ["atext"]=> string(958) "Bucuresti - Budapesta - Viena si retur este noul serviciu zilnic de transport international de la CFR Calatori de care veti putea beneficia constra unui cost incepand cu 39 de euro de la 1 decembrie. [cr] [cr] Trenul international [b]DACIA[b] este format din vagoane de dormit, vagon cuseta, vagoane clasa si vagon restaurant, iar preturile legitimatiilor internationale de calatorie incep de la 39 euro pe sens, pentru o calatorie Bucuresti – Viena, la vagonul de clasa a II-a. [cr] [cr] Cei care decid sa calatoreasca cu vagoanele de dormit sau la cuseta in pretul biletului au inclus si mic dejun. [cr] [cr] La vagonul restaurant se serveste micul dejun, [b]pranzul si cina[b]. La vagonul de dormit cei care opteaza pentru oferta DeLuxe au grup sanitar propriu si dus. [cr] [cr] Trenul international DACIA va sosi in fiecare dimineata la Viena Westbahnhof la ora 08.16, plecarea catre Bucuresti fiind programata in fiecare seara la ora 19.48." } }
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mturro68/public_html/zazz.ro/includes/init.php:75) in /home/mturro68/public_html/zazz.ro/includes/template.main.php on line 19
, București

Trupa Sensor lanseaza albumul U.S.B. in Colectiv din Viena

Publicat la 01 Decembrie 2013 de Stefan Butinca

Tren mergand pe Valea Oltului

Sursa: www.shutterstock.com

U.S.B. – Urban Symphonik Beats este cel mai nou album marca Sensor.

U.S.B. – Urban Symphonik Beats este cel mai nou album marca Sensor. La patru ani de la lansarea “Best, Unreleased”, Sensor revine cu un nou album produs de Kult Studio Records, in cadrul unui show inedit ce va avea loc sambata, 7 decembrie, in Colectiv .

U.S.B. este al patrulea album al trupei cu o cariera de 14 ani in spate, 14 ani in care Sensor s-au metamorfozat constant in materie de viziune artistica. Au avut un show eclectic de percutie si dans contemporan Sakadat, precum si alte proiecte de dance-electronica. Trupa a povestit ca tocmai aceasta metamorfozare, esentiala pentru Sensor, sta la baza conceptului Urban Symphonik Beats produs de Paul Ilea.

In cei 14 ani de activitate Sensor au impartit scena cu nume precum : The Prodigy, Chase & Status, Busta Rhymes, Kylie Minogue, Kelly Rowland, Korn, Faithless, Chicane, Scorpions, Genesis , Crystal Method, Bob Sinclair, Sum 41.

Pentru acest album, trupa a colaborat cu voci „trademark” precum unica si inconfundabila Mara, Lora - una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului si Mc Tina - un MC prolific de DNB, aflata la prima ei colaborare cu Sensor. Asa au luat nastere cele 12 piese.

Membrii trupei Paul Ilea (producer, keyboards, percussion), Sasha Negara (percussion, sound FX) și Cristian Melak (percussion) ne promit o seara cu multe surprize, pe 7 decembrie.

Show-ul Sensor va fi precedat de un performance special creat de renumitele coregrafe Ioana Marchidan, Ioana Macarie si Judith State, colaboratoare in show-urile Sensor de mare anvergura.

Opening act-ul va fi sustinut de energica trupa post-punk/electro DEKADENS - aflata in plina ascensiune pe plan intern si international, care a pregatit un show acustic cu piese in premiera.

Dekadens inseamna Andreea Lupescu (Andreea Verde) - voce, Janin Pasniciuc - chitara, drum machine, Augustin Nicolae - bas. Dupa concerte prin tara, pe la diverse evenimente tv si posturi de radio, in 2012 au fost invitati la Canadian Music Week din Toronto, alaturi de Slash si Dragonette. In prezent, trupa lucreaza la un album acustic din live-uri si la unul electric, care urmeaza sa fie lansate in 2014.

Asadar, ne vedem pe 7 martie in Colectiv!

Pana atunci, sa dam play piesei You Give.

Galerie foto

Articole pe aceeasi tema

Trupa Sensor lanseaza albumul U.S.B. in Colectiv din Viena

U.S.B. – Urban Symphonik Beats este cel mai nou album marca Sensor. La patru ani de la lansarea “Best, Unreleased”, Sensor revine cu un nou album produs de Kult Studio Records, in cadrul unui ...

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

PHOTO CITY

Adauga poze din orasul tau si poti castiga concursul PhotoCity !

Detalii despre PhotoCity - București

NE GASESTI PE FACEBOOK