Trupa Sensor lanseaza albumul U.S.B. in Colectiv din Viena

Publicat la 01 Decembrie 2013 de Stefan Butinca

Tren mergand pe Valea Oltului

Sursa: www.shutterstock.com

U.S.B. – Urban Symphonik Beats este cel mai nou album marca Sensor.

U.S.B. – Urban Symphonik Beats este cel mai nou album marca Sensor. La patru ani de la lansarea “Best, Unreleased”, Sensor revine cu un nou album produs de Kult Studio Records, in cadrul unui show inedit ce va avea loc sambata, 7 decembrie, in Colectiv .

U.S.B. este al patrulea album al trupei cu o cariera de 14 ani in spate, 14 ani in care Sensor s-au metamorfozat constant in materie de viziune artistica. Au avut un show eclectic de percutie si dans contemporan Sakadat, precum si alte proiecte de dance-electronica. Trupa a povestit ca tocmai aceasta metamorfozare, esentiala pentru Sensor, sta la baza conceptului Urban Symphonik Beats produs de Paul Ilea.

In cei 14 ani de activitate Sensor au impartit scena cu nume precum : The Prodigy, Chase & Status, Busta Rhymes, Kylie Minogue, Kelly Rowland, Korn, Faithless, Chicane, Scorpions, Genesis , Crystal Method, Bob Sinclair, Sum 41.

Pentru acest album, trupa a colaborat cu voci „trademark” precum unica si inconfundabila Mara, Lora - una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului si Mc Tina - un MC prolific de DNB, aflata la prima ei colaborare cu Sensor. Asa au luat nastere cele 12 piese.

Membrii trupei Paul Ilea (producer, keyboards, percussion), Sasha Negara (percussion, sound FX) și Cristian Melak (percussion) ne promit o seara cu multe surprize, pe 7 decembrie.

Show-ul Sensor va fi precedat de un performance special creat de renumitele coregrafe Ioana Marchidan, Ioana Macarie si Judith State, colaboratoare in show-urile Sensor de mare anvergura.

Opening act-ul va fi sustinut de energica trupa post-punk/electro DEKADENS - aflata in plina ascensiune pe plan intern si international, care a pregatit un show acustic cu piese in premiera.

Dekadens inseamna Andreea Lupescu (Andreea Verde) - voce, Janin Pasniciuc - chitara, drum machine, Augustin Nicolae - bas. Dupa concerte prin tara, pe la diverse evenimente tv si posturi de radio, in 2012 au fost invitati la Canadian Music Week din Toronto, alaturi de Slash si Dragonette. In prezent, trupa lucreaza la un album acustic din live-uri si la unul electric, care urmeaza sa fie lansate in 2014.

Asadar, ne vedem pe 7 martie in Colectiv!

Pana atunci, sa dam play piesei You Give.

Galerie foto

Articole pe aceeasi tema

Trupa Sensor lanseaza albumul U.S.B. in Colectiv din Viena

U.S.B. – Urban Symphonik Beats este cel mai nou album marca Sensor. La patru ani de la lansarea “Best, Unreleased”, Sensor revine cu un nou album produs de Kult Studio Records, in cadrul unui ...

Caută orice şi oriunde

Ce ?

Cuvântul: (Restaurant, Hotel..)

Unde ?

Locaţia/Oraşul: (Oraş, Stradă..)

Căutare după:
toate cuvintele
orice cuvânt

PHOTO CITY

Adauga poze din orasul tau si poti castiga concursul PhotoCity !

Detalii despre PhotoCity - București

NE GASESTI PE FACEBOOK